November highlights

December is begonnen, tijd om terug te blikken op november. Het was een ongelofelijk drukke maand op school, maar dat heb je wel gemerkt aan het aantal blogposts ๐Ÿ˜‰ Na deze week is er meer vrije tijd voor mij opkomst en zul je hopelijk weer wat meer zien passeren op Inemiene. Kijk je mee naar mijn maandoverzicht?

IMG_20171101_145808_776

November werd alvast goed ingezet. 1 november is mijn opa jarig, dit vieren we dan ook met heel de familie. Met een mama en tante die bakles volgen, hebben we nooit taart te kort op de familiefeesten. Wat heeft dit gesmaakt!

20171103_114822

Samen met mijn zus en mama ging ik naar de Boekenbeurs in Antwerpen. Ik probeer toch ieder jaar opnieuw te gaan. Het is altijd zo leuk! Al die nieuwe boeken om te lezen. Ik kan mijn aankopen nog niet tonen aangezien die aan de kant liggen tot Kerstmis. Dan krijg ik ze als kerstcadeautjes. Bijna! En dan kan ik er in lezen.

20171105_161911

In November ging ik ook enkele keren aan het strand gaan wandelen. Deze dag was het toch een slechte keuze. Toen we vertrokken, zag het overal donker, maar toch waagden we het. Dit hadden we beter niet gedaan haha. We waren nog niet zo ver weg en het begon te regenen. We zijn toch redelijk nat thuis gekomen.

IMG_20171112_172946_524

Deze maand leerde ik ook hoe ik een band moet vervangen. Papa en mijn stiefmama vonden dat mijn zus en ik dat toch moeten leren zodat we later ons plan kunnen trekken en niet afhankelijk moeten zijn van anderen. Ik ben enorm blij dat ik dat nu ook kan!

20171111_122526

Jaaaaa! De sint kwam met lekker veel chocolade! Ik woon in Ieper, daar is het Sint-Maarten en die komt al op 11 november. Eerder dan alle anderen chocolade eten ๐Ÿ˜‰ Deze maand krijg ik normaal nog chocolade van Sinterklaas bij mijn mama in Oostende. Soms is het toch een voordeel om gescheiden ouders te hebben.

Deze maand ben ik constant met kurken bezig. Ik heb nog nooit zoveel kurken bijeen gezien. Als bachelorproef organiseer ik met een groep klasgenoten een Afrikaans diner en het leek ons leuk om alle gasten een cadeau te geven als bedanking. We beslisten om kaarsjes en serviettehouders uit kurk te maken. Dit hebben we best wel onderschat. Toen we dit bedachten zaten we aan 30 inschrijvingen en hoopten we in totaal op 100 mensen. ย Nu zijn we enkele dagen voor het evenement en zijn er 130 mensen ingeschreven. Dit betekent dus dat we met enkelen van de groep ganse dagen aan het knutselen zijn.

20171125_120038

Vorige week ging ik tussen al het knutselen in ook nog eens naar Brussel. Daar bezocht ik de beurs Cocoon, dit is een interieurbeurs. Ik moet eerlijk toegeven dat het best wel een teleurstelling was. Gelukkig had ik op het eind van de dag wel een foto van het Atomium.

Volgende week wordt ook nog een drukke week, daarna zal het normaal wat rustiger worden op school. Dan zal ik weer meer vrije tijd hebben, kan ik weer series kijken en bloggen. Nu ga ik verder knutselen met mijn kurken ๐Ÿ˜‰ een update over het evenement kunnen jullie zeker nog op de blog verwachten.

Hoe was november bij jullie?

Liefs Ine

 

 

Advertenties

2 gedachtes over “November highlights

  1. Haha, dus je hebt boeken gekocht die je jezelf als kerstcadeau geeft? Origineel ๐Ÿ˜‰ November was een beetje een bluh-maand bij mij, maar ik merk dat dat wel vaak zo is rond die periode. Eenmaal de feestdagen eraan komen gaat het altijd wel beter, haha ๐Ÿ˜€

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s