December highlights

Het is weer tijd voor een overzicht! Bij mij geen jaaroverzicht, maar een overzicht van december. Deze wordt op zijn eentje al enorm lang want december was voor mij een drukke, maar leuke maand. Voor dat we beginnen wil ik jullie eerst allemaal een gelukkig nieuwjaar wensen! Hopelijk hebben jullie het goed kunnen vieren. Dat al jullie wensen mogen uitkomen dit jaar. 

20171130_214350.jpg

Voor we beginnen aan december, keer ik nog eventjes terug naar 30 november want shame on me, maar ben ik wel niet het allerbelangrijkste van het november overzicht vergeten er in te zetten zeker?!  Ik ging namelijk naar Throwback Thursday in het Sportpladijs. En het was FANTASTISCH!!

20171205_201358

5 december: een dag vol stress en harde werken om alles klaar te krijgen voor het Afrikaans diner de volgende dag dat ik samen met enkele klasgenoten organiseerde. Hier was ik samen met mijn vader alle goodiebags aan het bestempelen met ons logo.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Weken lang hebben we hier non-stop aangewerkt en dan eindelijk was het de avond van het Afrikaanse diner. Ik was best wel trots op het eindresultaat. Alles is zonder grote problemen verlopen en we hebben veel positieve commentaren gekregen van de gasten. Het was een geslaagde avond, zeker alle late avondjes om voor te bereiden waard. (foto’s door Karel)

Het weekend erna was het tijd voor mijn “Birthday-week”. Jep een heuse week. Dit is een voordeel van gescheiden ouders hebben. Dinsdag 12 december werd ik 21 jaar oud. Dit vierde ik het weekend voordien uitgebreid met mijn vader. ’s Ochtends kreeg ik american pancakes en ’s middags aten we gourmet.

Inemiene-birthday

Dezelfde middag sprak ik af met mijn lieve vrienden om een chocomelk te gaan drinken en ook daar vierde ik mijn verjaardag.

20171211_195142

Dit vond ik zo grappig! Ik kreeg nog een restje American pancakes mee om op mijn verjaardag op kot op te eten. Mijn ouders schreven dit tekstje erop. Zo lief! Soms wordt er eten uit de koelkast gestolen, dus was dit best wel leuk bedacht door hen.

Er lag sneeuw op mijn verjaardag! Ik was zo gelukkig. Ik denk niet dat ik dat al ooit eerder meegemaakt heb. Ik ging expres te voet naar school en wow, wat heb ik me geamuseerd. Ik kwam echt met een grote glimlach aan op school.

20171213_220652

13 december ging ik naar een event van de opleiding communicatie in Howest Kortrijk. Ik volgde er enkele sessies van Nick Vinckier, Open Vrt en de meest interessantste was Tjoolaard. Dit is een Vlaamse travelblog. Hiervan heb ik enorm veel bijgeleerd.

20171216_190717.jpg

In December moet je toch zeker 1 kerstmarkt bezoeken. Dit heb ik dan ook gedaan. De kerstmarkt van Oostende lag dit jaar in een park. Dit was echt enorm gezellig!

20171219_110449.jpg

19 december was het tijd voor het allerlaatste evenement dat we met de klas organiseerden. We organiseerden een congres over de trends in de eventsector voor de eerste- en tweedejaars studenten van eventmanagement. Zelf was ik verantwoordelijk voor de projectie en het introfilmpje. Dit was echt een evenement waar ik enorm trots op was! Alles slaagde, het introfilmpje was een knallende opening en er waren veel afwisselende thema’s/sprekers. Na de avond hebben we enorm veel complimentjes gekregen van medestudenten en docenten.

20171224_170637.jpg

Alle schoolopdrachten werden afgerond en dan was het tijd voor de kerstvakantie en een stuk minder leuk de blok die daar bijhoort.

20171224_170848.jpg

Gelukkig waren ook veel toffe kerstfeestjes om al het studeren wat te doorbreken. Het begon al op kerstavond. Bij mama thuis vieren we dit altijd met het gezin en delen we de eerste cadeautjes uit. Op kerstdag vierden we Kerstmis met de grote familie.

20171226_134257.jpg

De dag na Kerstmis was het tijd voor het 3e en voorlopig laatste kerstfeestje. Deze keer vierden we met de familie van mijn stiefmama.

20171229_231302

Op 29 december had ik een kerst-/nieuwjaarsfeestje met mijn vrienden van het middelbaar. Wat was dit leuk! Het is de eerste keer dat we zoiets deden en het is zeker voor herhaling vatbaar. We brachten een grote hoeveelheid hapjes mee en hielden een Secret Santa.

Van het feestje op oudejaar heb ik geen foto gemaakt. Ik vierde het met enkele vrienden van een kotgenoot. Het was een rustige en gezellige avond.

Na al dat eten en feesten is het nu helaas tijd om me echt te focussen op het studeren want die examens komen steeds dichter en dichter bij… Hebben jullie ook examens? Of hebben jullie nog leuke plannen in de kerstvakantie?

Veel succes aan alle andere studenten! Liefs, Ine

 

Advertenties

2 gedachtes over “December highlights

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s