Goals & plannen voor 2018

Iedereen in de blogwereld heeft ondertussen al zijn goals voor het nieuwe jaar gedeeld en dan 3 dagen later staan de mijne pas online , beetje laat, I know. Dit komt omdat ik eerst helemaal geen doelen ging opstellen. Ik ben daar zelf geen fan van want ik hou ze toch nooit vol en eigenlijk ben ik best wel tevreden over het voorbije jaar. Toch geef ik mezelf enkele richtlijnen voor 2018.

Het jaar is voor mij enorm positief geëvolueerd. Het lukt me steeds beter om mij ook op mijn eentje goed te voelen. Ik heb niet meer die constante nood om met vrienden/familie leuke dingen te doen. Ik slaag er nu ook in om van een avondje alleen op mijn kot te genieten zonder mij ongelukkig te voelen en dat vind ik best wel een grote en goeie evolutie. Dit wil ik graag zo houden dus heb ik toch enkele aandachtspuntjes voor mezelf bedacht waarvan ik gelukkig word.

form-426165.jpg

Sporten. Neen, ik ben niet sportief aangelegd. Dus ik ga niet plots naar de fitness gaan of 10km lopen. Dit lijkt me helemaal niet realistisch. Wat ik wel ontdekt heb en best leuk vind, zijn de youtube-filmpjes van Popsugar. Dit zijn filmpjes met verschillende oefeningen om spieren te trainen, maar ook choreografieën (zumba, boksen, hip-hop). Zelf vind ik de dansjes het leukst. Ik merk dat die mij echt energie geven en dat ik er vrolijk van word. In de zomer deed ik op deze manier vaak aan sport, maar dit is sindsdien enorm verminderd. Tijd om hier dus wat meer aandacht aan te besteden. Geen verplichtingen, gewoon wat minder netflix af en toe.

nick-morrison-325805.jpg

Bloggen. Ik ben zo blij dat ik sinds augustus terug aan het bloggen ben! Nu wil ik er nog meer van mijn tijd in steken, originele dingen bedenken, experimenteren met fotografie en aan mijn schrijven werken. Als doel heb ik om iedere week minimum 1x te bloggen. Bloggen is echt zo leuk en het brengt me in contact met zoveel fantastische mensen!

ben-white-148783

Milieuvriendelijker leven. Ik vind het enorm belangrijk dat iedereen zijn steentje bijdraagt aan een propere wereld. Zelf ben ik hier al af en toe mee bezig, maar dit jaar wil ik nog minder plastiek verpakkingen kopen en minder voedsel wegsmijten.

green-chameleon-21532.jpg

Natuurlijk heb ik ook al enkele plannen voor het komend jaar.

 • In februari ga ik met school voor 10 dagen naar Orlando. We slapen 10 dagen in Disney World. Ik kan echt niet wachten!
 • Daarna is het tijd voor mijn eindstage van 14 weken. Hopelijk vind ik snel een toffe stageplaats.
 • Deze zomer ben ik als alles goed gaat afgestudeerd!! 😀
 • In september zou ik graag voor enkele maanden naar het buitenland vertrekken met EF. Liefst zou ik naar Frankrijk gaan om mijn frans te verbeteren. Hier zijn wel nog geen concrete plannen voor, maar ik wil het wel echt graag doen. Hopelijk krabbel ik niet terug want het is toch best wel een grote stap voor me.

Wat zijn jullie voornemens en plannen voor 2018?

Liefs, Ine

Advertenties

6 gedachtes over “Goals & plannen voor 2018

 1. Wooow, Orlando, zalig, geniet ervan! En hopelijk vind je een superleuke stage! Mijn stage was eigenlijk niet superhard mijn ding, maar wel echt een hele fijne stageplaats waar ik veel geleerd heb. Dus tenzij je echt op een rotplek terechtkomt, komt dat sowieso wel goed, denk ik! 🙂

  Liked by 1 persoon

  • Danku! Ik kan niet wachten om te vertrekken, maar eerst studeren…
   Hopelijk wordt het snel mooi weer. Dan kunnen we allemaal genieten van het zonnetje en kun jij genieten van het hardlopen!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s