8 random facts about me

Het leek mij leuk om nog eens een heel persoonlijke post over mezelf te schrijven, zodat we elkaar nog beter leren kennen. Hier dus 8 random feitjes over mij.

 • Ik beken… Ik ben een bingewatcher. Wanneer ik een goede serie ontdekt heb, kijk ik met gemak 3, 4, 5 of zelf 6 afleveringen na elkaar. Het is echt niet aan mij om iedere dag 1 aflevering te bekijken. Hoe doen mensen dat?
 • Een ochtendmens? Ik? Haha echt niet!
 • Als ik een berichtje schrijf, zoek ik heel vaak de juiste spelling van sommige woorden op. Soms zien woorden er zo bizar uit.
 • I love pyjamas! Ik zou er steeds meer kunnen kopen ondanks dat mijn collectie al redelijk groot is.

Inemiene - 10 facts about me

 • Ik slaap nog met een knuffel. Hij ligt niet zomaar in mijn bed. Ik neem hem iedere avond in mijn armen en val zo in slaap.
 • Online shoppen is echt niet mijn ding.
 • Ik ben best wel een onzeker persoon. Thuis ben ik een heel actief en babbelachtig persoon, maar bij anderen verdwijn ik in de stilte. Dan luister ik vooral naar de anderen. Hier moet ik dringend iets aandoen! Onzeker zijn is voor niets nodig.
 • Poseren voor outfitfoto’s vind ik nog steeds zo awkward! Ik kan er maar niet aan wennen.

Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen. Nu is het aan jullie! Vertel mij 1 random fact over jezelf! Ik ben echt benieuwd. Liefs, Ine

Advertenties

3 gedachtes over “8 random facts about me

 1. Ik hou ook niet echt van online shoppen. Ik kijk online wel of ik leuke kleding zie en dan ga ik meestal gewoon naar de winkel om het te passen.
  Hmmm, een random fact? Ik kan echt 10 crackers eten met smeerkaas om er vervolgens nog een paar te eten. Dat vind ik zo lekker! Daarom haal ik het ook bijna nooit in huis, want dan kan ik me niet beheersen, hihi.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s