Studeren doe ik zo

Of ja, toch in deze kleren. Het lijkt mij totaal niet interessant om te delen hoe ik studeer haha, maar wel om te delen welke kleren ik droeg in de blok en tijdens de examens. In totaal heb ik 3 outfits gefotografeerd. Dit lijken niet de standaard studie-outfits voor vele mensen, maar dat zijn dan ook mijn “specialere”. Ook ik droeg vaak mijn training en sweater, maar dat vond ik niet echt fotowaardig 😉

Ondertussen zijn mijn examens gelukkig al gedaan! Lucky me. Veel succes nog aan alle mensen die nog bezig zijn! Ook voor jullie zijn het de laatste loodjes.De allereerste outfit is een comfy kleedje met een kousenbroek. Dit ziet er in eerste instantie niet zo handig uit om te studeren, maar dit is het echt wel! Het is een super los kleedje. Het zit bijna net zo gemakkelijk als een sweater.

Inemiene-studieoutfit-1Inemiene-studieoutfit-2

Deze outfit droeg ik voor een mondeling examen in de voormiddag. Nadien wisselde ik het bloesje voor een simpele t-shirt en een sweater om verder te studeren. De broek zelf ziet er netjes uit, maar zit net zo comfortabel als een training. Win-win!

Inemiene-studieoutfit-3

De laatste outfit is echt mijn ultieme studie outfit! Een grote oversized sweater die tot over mijn kont komt. Meestal combineer ik die met een zwarte ligging, maar deze dag droeg ik hem met een kousenbroek. Nog mijn pantoffels en dan is het pas echt af. Ideaal voor een studiedag!

Inemiene-studieoutfit-4Inemiene-studieoutfit-5

Wat is jullie favoriete studie outfit? Veel succes nog met leren! Liefs, Ine

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s