January highlights

Mijn overzicht van januari zal heel kort zijn. Het begon met de blok, daarna had ik 3 weken examens. Het einde hiervan vierde ik door veel te veel te eten en nu zit ik in Disney World in Orlando. Kijk je mee?

20180103_105614.jpg

Tijdens de blok studeerde ik thuis, maar daar stak Djaz graag een stokje tussen. Ze deed niets liever dan op mijn cursussen of laptop liggen. Wel leuk zo met gezelschap studeren. Tijdens de examens zelf studeerde ik op mijn kot. In mijn vorige post kon je al enkele van mijn studie outfits zien. (Hier)

Screenshot_20180124-224915

Om het einde van de examens te vieren spraken we af met enkele klasgenoten en speelden we Monopoly. Dit was zo grappig! We waren allemaal redelijk moe en lachten dus ook echt met alles.

Snapchat-1168294798

De dag erna ging ik met klasgenoten gaan eten in Dynasty Ocho. Dit is een all you can eat restaurant in Kortrijk. We aten enorm veel…

Vorig weekend ging ik met mijn ouders op uitstap naar Leuven. Zo gezellig! ’s middags aten we bij Babo’s een hamburger. Dit was een enorm leuke plaats. Daarna wandelden we rond in Leuven en bezochten enkele winkels.

20180127_184601

Afsluiten deden we bij Mama Mia een leuk restaurantje. We zijn allemaal enorme fan van de Italiaanse keuken. Iedere keer als ik met mijn ouders op stap ga, zoeken we dus een leuk Italiaans restaurantje.

En nu? Nu zit ik in Amerika. Met school maken we een studiereis naar Orlando. We verblijven 10 dagen in Disney World, nemen een bezoekje achter de schermen, maar bezoeken ook nog andere eventlocaties in Orlando. Foto’s zullen zeker volgen! 😉

Hoe was jullie maand januari? En wat zijn jullie plannen voor februari? Liefs, Ine x

 

 

 

Advertenties

Een gedachte over “January highlights

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s