4 favoriete instagrammers

Ik hou van Instagram en ik hou van mooie accounts volgen. Zelf volg ik rond de 300 accounts, wat best wel mee valt. Ik hou dit ook bewust zo laag. Als ik mensen volg, dan wil ik echt op de hoogte zijn van wat ze doen en zoveel mogelijk foto’s en verhalen bekijken. Zelf nu vind ik het soms moeilijk bij te houden. Hoe doe je dat dan als je 1000 accounts volgt? Naast mijn vrienden, volg ik ook veel andere Instagrammers en het leek mij leuk om vandaag mijn favorieten te delen.

Jennie from the blog

Jennie volg ik echt al een tijdje. Eerst volgde ik haar blog, pas later maakte ik een Instagram-account aan en volgde ik haar ook daar. Ze post altijd super vrolijke en lichte foto’s. Het leukst vind ik alle interieur foto’s. Ze heeft zo’n leuk huisje! Jennie maakt ook fantastische reizen en al deze avonturen kun je op haar Insta volgen.

Screenshot_20180312-193129

Yara Michels

Dit is pas echt een power chick! Wat heeft ze al veel fantastische dingen gedaan, zoals haar eigen bedrijf oprichten, youtube-kanaal en nu is ze hoofdredactrice van Linda meiden. Haar foto’s zijn enorm spontaan en vrolijk! Combineer dit met een prachtige  kledingstijl en je krijgt een fantastisch resultaat. Hier vind je haar Instagram

Screenshot_20180312-194038

Laurence

Onlangs was ik op zoek naar meer Belgische accounts om te volgen want ik besefte dat ik wel heel weinig Belgen volgde, maar ook hier bestaan er zeker goeie Instagrammers. Zo ontdekte ik Laurence! Dit is een enorm vrolijke en lieve meid. Dagelijks post ze foto’s van haar outfits, interieur en hotspots. Op haar stories kun je haar avonturen volgen die ze momenteel op stage beleefd. Laurence zou ik graag eens ontmoeten.

Screenshot_20180312-194020

Ariane

Een andere Belgische Instagrammer dat ik graag eens zou ontmoeten is Ariane. Zij post verschillende foto’s van haar outfits, maar ook van eten en hotspots. Ariane komt heel spontaan en grappig over. Ze is ook helemaal niet bang om haar echte zelf te tonen, crazy foto’s zie je ook op haar Instagram passeren.

Screenshot_20180312-193237

En nu jullie! Wie zijn jullie favoriete Instagrammers? Ik ben enorm benieuwd! Het is altijd leuk om nieuwe accounts te leren kennen.

Liefs, Ine

 

 

Advertenties

2 gedachtes over “4 favoriete instagrammers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s