March highlights

Maart was de maand waarop ik afscheid nam van mijn klasgenootjes en begon met stage. Wat was dat spannend! Maart was precies ook de maand waarin ik veel eten fotografeerde. Ik stond hier zelf niet bij stil, tot ik al mijn foto’s verzamelde voor dit overzicht. Benieuwd naar wat ik allemaal gedaan/gegeten heb?Β 

Op 1 maart begon het al. We gingen met school uiteten in de Hotelschool van Koksijde. Daar volgden we een workshop wijntasting en daarna begon het diner. Op de foto links zie je het hoofdgerecht (vol-au-vent) en de rechtse foto het heerlijke dessert. Hiervan heb ik er zelf 2 gegeten omdat iemand anders het niet meer op kreeg en je kan dat toch niet zomaar laten staan?!

28585011_10211152806072012_1635820364_o.jpg

Deze charmante foto werd toen ook van mij gemaakt. Ik plaatste deze op Instagram met de quote: “My face when I see food!”

Ik ging shoppen in de Zara. Deze kleedjes kocht ik allebei niet. Ik twijfelde veel te hard. Wat zouden jullie doen?

20180311_122529

In Disney World kocht ik deze enorm grote tas. Toen ik er uit aan het drinken was, was ik plots echt benieuwd hoeveel water er daar in kon want ik bleef maar drinken. Zoals je kan zien, kan er 600 ml in. Dat is meer dan een halve liter! Tuurlijk dat ik zo vol zat na 2 tassen thee.

Snapchat-1329622767

Voor school werkte ik mee op Tuinexpo in Kortrijk Expo. Dit was echt een top ervaring! Ik heb enorm veel geleerd en het was een tof team om mee samen te werken.

20180313_085912

3 weken geleden begon ik met stage en dit is mijn dagelijkse uitzicht!

20180316_141045

Op stage werd er een doos met de bekende eclairs van “Chez Claire” geleverd. Ondanks dat ik bij een andere afdeling hoor, mocht ik er toch van mee eten. Mij hoorde je niet klagen hoor πŸ˜‰

Snapchat-253481459

We hebben veel problemen met het internet op stage en dan spelen we allemaal het dino-spel. Onlangs ontdekte ik dat ze zelfs een scorebord bijhouden op bureau. Zo grappig!

20180321_181050

Nu ik in Oostende woon, zie ik mijn vrienden natuurlijk minder vaak. Iedereen zit ergens anders voor stage of nog in Kortrijk voor school. Gelukkig komt er af en toe iemand langs om eens samen te gaan eten en bij te praten. Dat is zo lief van hen! Het is altijd leuk om vrienden terug te zien na een lange tijd.

Op stage mocht ik mee gerechtjes gaan proeven voor een nieuw evenement. Dat was geweldig! Vooral deze taartjes, zo lekker! “Helaas” moesten we de taartjes delen onder de 3 juryleden πŸ˜‰

20180324_142925

In Ieper sprak ik af met mijn vriendengroep van het middelbaar. Eindelijk is het nog eens gelukt om samen af te spreken. Wij zijn daar zo slecht in. Het lukt ons bijna nooit om een dag te vinden waarop iedereen kan ondanks dat we maar met 5 zijn.

20180325_161504-01

Nog meer taart! πŸ˜€ Met mijn beste vriend moest ik natuurlijk ook afspreken om verslag uit te brengen over mijn stage. Dit deden we door samen taart te eten. Hij weet hoe belangrijk dessert voor me is.

Snapchat-1725941422

Naast al dat eten ging ik gelukkig ook nog eens sporten. Nu ik in Oostende woon, ga ik iedere maandag mee met mama naar de pilates. Goh, wat heb ik afgezien die eerste les. Ik heb zeker 5 dagen enorme pijn gehad aan mijn buikspieren. Verschrikkelijk! Na de 2e les was het gelukkig niet zo erg meer. Nu is het wachten tot na de paasvakantie op de volgende les.

20180319_220748

Vorige week was het paniek. Mijn laptop zat vast in een update. Ik kon er helemaal niets meer meedoen, ik zat constant vast in hetzelfde cirkeltje. Ik was zo bang dat hij kapot was en dat ik een nieuwe zou moeten kopen. Daar heb ik nog niet voldoende geld voor… Gelukkig heeft een vriend mij hiermee geholpen. Ik stuurde foto’s van ieder scherm door en dan zei hij wat ik moest doen. Vrienden die informatica doen, zijn zo handig!

Snapchat-2133870433 (1)

Vorige week moest ik iedere dag de bestelling broodjes gaan ophalen voor de vrijwilligers van het evenement. Deze dag waren het 16 broodjes.

20180330_193251

Maart sloot ik af met een avondje babysitten op mijn nichtje, neefje en een vriendje van hen. Toen ik toekwam waren de jongens op de Wii aan het spelen en mijn nichtje youtube-filmpjes aan het kijken. Zo wordt babysitten toch wel beetje saai, zo’n brave kindjes die niet bewegen. Nadien hebben we gelukkig wel samen een gezelschapspelletje gespeeld.

Hoe was jullie maand? Veel leuke dingen gedaan? Nog leuke plannen voor April?

Liefs, Ine.

 

 

 

Advertenties

4 gedachtes over “March highlights

  1. Ziet eruit als een leuke & vooral heerlijke (krijg er honger van) week!! Haha. Toffe outfitjes had je bij de Zara aan. Geel is niks voor mij maar deze staat je wel echt gaaf! Even terug gaan joh!!!! πŸ™‚

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s