Bullet journal: April

Ik heb een nieuwe hobby! Ondertussen zijn er al zot veel mensen die bullet journals bijhouden. Plots was het zo’n trend dat je overal zag passeren. En nu, nu doe ik ook mee! Misschien beetje laat, maar beter laat dan nooit zeker?! Neen, ik doe het niet voor de trend. Ik was gewoon enorm benieuwd.

In februari kocht ik het boek vol met puntjes en in maart ging ik er echt mee aan de slag. Wat een gepruts was me dat. Ik had dit toch onderschat. Er kroop veel meer tijd in dan verwacht. Alle tekeningen, mooie handschriften,… Ondertussen ben ik al helemaal verkocht! Deze maand ben ik er op tijd aan begonnen en heb ik er ook enorm van genoten om er iets moois van te maken.

Bullet-journal-cover

Mijn Bullet Journal is van het merk MUS en vind je hier. Eerlijk toegegeven, ik kocht dit boek vooral op zijn uiterlijk, want ik hou nog steeds enorm van prints met palmbladeren. (Herinner je mijn verslaving van de zomer?) Geen idee als dit boek praktisch was of niet. Het had de welbekende stipjes, de basis voor bullet journals, dus ik was content!

April2

Aangezien ik het nog steeds aan het leren ben, inspireer ik mij op verschillende youtubers. Deze maand werd geïnspireerd door dit filmpje. Ik kan het nog lang niet zo goed, maar hey ik ben nog steeds aan het leren.

maand

De leukste pagina’s vind ik de cover van de maand en de grote kalender zoals je hierboven ziet. Hier heb je een mooi overzicht van de maand, ideaal om mijn blogpost bij te houden en ooit eens structureel te plannen.

Week

Na de kalender komen dan de weken apart. Hier maak ik bewust geen dag tot dag structuur van, want ik heb al gemerkt dat dit voor mij gewoon niet werkt. Ik begin met alle afspraken van boven op te schrijven en daaronder maak ik dan per week een to-do-lijstje. Veel handiger!

Habit

Al lang voor ik een bullet journal had, vond ik het leuk om een habit tracker bij te houden. Ik vind het enorm tof om mijn gewoonte zo te ontdekken. Het is ook een grote stimulans om het steeds wat beter te doen.

blogideas

Zoals je ziet, kan het nog veel beter! Voor volgende maand wil ik meer focussen op mooie lettertypes. Ik zal nog veel moeten oefenen want nu is het allesbehalve mooi geschreven.

Houden jullie een bullet journal bij? Laat me zeker weten als je het leuk vindt om volgende maand opnieuw een update te zien!

Liefs, Ine

Advertenties

6 gedachtes over “Bullet journal: April

  1. Wat super toevallig, ik heb ook precies datzelfde bullet journal gekocht! Ik merk alleen dat pennen heel snel doordrukken. Heb jij dat ook? Ik vind je spread super mooi geworden hoor 🙂 Ik vind Pinterest ook echt super handig als inspiratie.

    Liked by 1 persoon

    • Danku! Ja, helaas drukken mijn pennen ook snel door. Voor de foto’s heb ik expres blaadjes tussen de pagina’s gestoken zodat het minder opvalt 😉 wel jammer!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s