Becoming a sneaker addict?!

Ik ben weer eens gaan shoppen, meer bepaald om schoenen gaan shoppen. Dit is toch altijd een gevaar bij mij. Meestal ga ik de schoenenwinkel binnen voor 1 bepaald soort schoenen en kom ik buiten met 2 paar of met 1 paar dat ik niet nodig had. Net zoals deze keer!

Vorig weekend ging ik gaan shoppen bij Schoenen Torfs. Ik had dringend zwarte sneakers nodig. Mijn zwarte puma sneakers zijn mijn all time favourite, helaas zitten er ondertussen gaten in. Dit valt niet zo op, zolang ik zwarte sokken aan heb, maar soms droeg ik rode sokken en dan valt het toch echt wel op. Tijd dus om mijn favorieten in de vuilbak te smijten en vervanging te zoeken.

Sneaker-4

Zoals je ziet zijn dit niet de schoenen waarvoor ik naar de winkel ging. Zoals gewoonlijk was ik direct verliefd op schoenen die ik niet nodig had. Maar deze zijn zo leuk en zomers, ik kon deze toch niet laten liggen? Als verdediging, ik heb helemaal nog geen witte sneakers. Goed argument, toch?

Sneaker2

Gelukkig vond ik ook deze Adidas sneakers als vervanging voor mijn zwarte sneakers waardoor ik mijn doel toch volbracht heb. Mijn oude sneakers kunnen nu de vuilbak in. Ik heb het nog niet over mijn hart gekregen (je weet nooit wanneer je oude schoenen nog kan gebruiken), maar binnenkort zal ik ze toch echt weg smijten wegens plaatsgebrek in mijn schoenenrek. 😉

Sneaker3

Ben ik nu officieel een sneakerverslaafde? Een schoenenverslaafde was ik al, maar ik koop tegenwoordig steeds meer en meer sneakers. Waar ik eerst bijna nooit sneaker droeg, draag ik nu bijna nooit een deftige schoen. Ik ben helemaal verkocht! Zijn jullie al verslaafd aan sneakers?

De Adidas en Nike sneakers vind je oa bij Torfs. Goed nieuws ik zag juist dat er op allebei de schoenen 10% korting is!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s