Ready for take off

Yes, it’s finally time! Na lang wachten en voorbereiden, is het eindelijk zo ver. Vandaag vertrek ik voor een maand naar de Filipijnen. Spannend! Ik zou kunnen zeggen, dat ik vandaag vol vertrouwen het vliegtuig op stap, maar dan zou ik liegen. Ik heb er enorm veel zin in en geloof ook echt dat ik er een leuke tijd zal hebben, maar toch blijft er een angst voor het onbekende. Dit lijkt me uiteindelijk ook heel logisch. Ik ga voor het eerst naar een niet Westerse bestemming (cultuurshock!) en ga voor het eerst alleen op stap voor een maand. Nu ben ik wel redelijk zelfstandig en heb ik niet snel heimwee. Het feit dat ik waarschijnlijk geen wifi zal hebben, maakt me wel onzeker aangezien ik zo helemaal niemand kan bereiken. Een grote internet detox dus, wat ik zeker ook positief vind! Zo leer je echt het land en de reisgenoten kennen, weg van alle afleiding op social media. Geen gescrol voor mij deze maand 😉

35476429_10211821086738611_7113596238913601536_n

Ik vertrek samen met 6 andere meiden. Dat het allemaal meisjes zijn is eigenlijk puur toeval haha. Enkele maanden geleden hebben we al eens kort kennis gemaakt. Ik weet dus met wie ik op reis ga, maar ik ken hen nog niet echt. We hebben elkaar wel al af en toe gesproken via Facebook om alles te regelen. Ondanks dat ik hen nog niet ken, heb ik wel een sterk vermoeden dat we goed overeen zullen komen. Het zien er allemaal toffe en sociale meiden uit.

P.S. Ik ga gelukkig niet met een privéjet op reis 😉 Onlangs kreeg ik een vlucht over de Belgische kust cadeau van een vriend en het leek me enorm toepasselijk om deze foto’s vandaag met jullie te delen! We vertrokken in de luchthaven van Oostende om dan de kust af te vliegen tot Zeebrugge. Daarna vlogen we boven het windmolenpark in de Noordzee. Dit was zo impressionant! Overal waar je keek, stonden er windmolens.

date-118.jpg

_JAN1165-2_JAN1108

Alle foto’s zijn gemaakt door Karel van Assche.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s